Haber

Volkan Demirel’den deprem itirafı: Eski neşeme kavuşabileceğimi sanmıyorum

Hatayspor Teknik Müdürü Volkan Demirel, Alman basınından Sport1’e deprem felaketi ve kariyeri hakkında açıklamalarda bulundu.

Sözlerinden öne çıkanlar şöyle:

“Fenerbahçe’nin eski kalecisi olduğum için mevcut popülaritemi Borussia Dortmund, Bayern Münih, Schalke 04, Fortuna Düsseldorf, Mainz ve Köln gibi Alman kulüplerinin yetkilileriyle bir araya gelip bazı maçlar düzenlemek için kullanabileceğimizi düşündüm. Mainz. İlk günden beri bize destek oldu. Affetmek istemiyorum, buradaki çocukların dertleriyle uğraşmak istiyorum ve bunu kendim için yapmıyorum.”

“Bayern ve Dortmund ile görüştüm”

“Dortmund ve Düsseldorf yetkilileri ile çok olumlu görüşmelerimiz oldu. Takımım ligden çekildi ve önümüzdeki sezon yeni bir takım kurmamız gerekiyor. Hatay’da oynamamız imkansız olduğu için Mersin’de oynayacağız. Ben de Bayern yetkilileriyle görüştüm Halil ve Hamit Altıntop bana çok yardımcı oldu Dortmund Nuri Şahin çok yardımcı oldu.

“Kızım hala atlatamadı”

“Depremi bütün ailem hissetti. O gün Kasımpaşa maçı nedeniyle Hatay’daydılar. O maç günü hayatımdaki son mutlu günümdü. Ertesi sabah her şeyimizi kaybettik. Tanıdığım birçok insan hayatını kaybetti. . Çocuklarımı da kaybedebilirdim. Şans eseri hayatta kaldık. Bazı çalışanlarımız enkaz altında kaldı. Saatlerce dışarı çıkamadı. Büyük kızım hala yaşananların etkisini üzerinden atamadı.”

“Eski neşeme kavuşabileceğimi sanmıyorum”

“Atsu’nun golüyle maçı kazandığımız gün hayatımın her zaman en mutlu günü olacak. Ertesi gün yaşadığımız şoktan sonra eski neşemi asla geri kazanamayacağımı düşünüyorum.”

“Atsu mükemmel bir insandı”

“Christian Atsu olağanüstü bir insandı. Bir gün elinde zarflarla idmana geldi ve ‘Hayır, evleniyor musun?’ diye sordu. Söyledim. Noel için tüm çalışanlara küçük bir hediye vermek istediğini söyledi. Para onun için hiçbir zaman değerli olmadı.

Christian her zaman oynamak isterdi. Aslında sağlıklıyken oynadı. Son oynadığı maçta gol atmıştı ama maalesef aramızdan ayrıldı. Hepimiz onu çok sevdik ve böylesine mükemmel bir insanı kaybetmek kolay değil (ağlıyor). Christian ve sportif menajerimiz her zaman bizimle olacak.”

“Daum’a çok şey borçluyum”

“Christoph Daum, beni Fenerbahçe’nin ilk kalecisi yapan teknik direktördü. Bana gençken formayı verdi. Geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Mental olarak çok güçlü bir insan, kanseri yeneceğinden hiç şüphem yok.

Bana destek olan tüm öğretmenlerimin kalbimde yeri var ama özellikle bir tanesini söylemem gerekirse Daum derim. Ona çok şey borçluyum.”

“Futbol kariyerim boyunca hatalar yaptım”

“Futbol kariyerim boyunca çok hata yaptım ama her kusurumdan bir şeyler öğrendim. Bir kaleci olarak tabi ki rakip grupların favori oyuncusu değildim. Bazı insanlarla anlaşamadık ama Kimseyi kışkırtmadım. Kazanma hırsım yüzünden birden fazla şey oldu. Birileri tarafından yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. Ama bunlar beni bugün olduğum kişi yapan şeylerdi.”

“Bayern beni istedi”

“Ben oyuncuyken Bayern Münih menajerimle temasa geçti. Tabii ki Bayern için oynamak isterdim. Manuel Neuer’i Schalke döneminden beri tanıyorum. Hastalığından kurtulacak ve yeniden Bayern’in 1 numarası olacak. Bazı kaleciler sadece kaleci değil, Neuer de onlardan biri. O takımdaysa oynar. Tıpkı Buffon gibi.”

“Mesut Özil eskisi gibi değildi”

“Mesut Özil’in futbol yeteneğini anlatmamıza gerek yok ama kariyerinizin sonuna geldiğinizde artık eskisi gibi görünmüyorsunuz. Mesut Fenerbahçe’ye geldiğinde büyük beklentiler vardı. Ne yazık ki beklenen performansı gösteremedi ve Fenerbahçe ondan faydalanamadı.

Biraz içine kapanık biri ama sonuçta herkes kendi hayatından sorumlu. O sırada çok fazla yaralandı ve en büyük sorunu hiçbir zaman tam olarak sağlıklı olamamış olmasıydı. Mesut’u çok seviyorum ve hayatında mutluluklar diliyorum.”

adakli-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu