Ekonomi

Türk Telekom’dan akıllı asistanlı yeni web sitesi

Türk Telekom, kullanıcıların gereksinimlerine süratli ve kolay halde ulaşmasını sağlamak maksadıyla web sitesini yeniledi.

Şirket açıklamasına nazaran, Türk Telekom, müşteri tecrübesini odağına alan eser ve hizmetleriyle yenilikçi teknoloji tahlillerini sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda Türk Telekom, müşterilerinin şimdiki muhtaçlıklarını gözeterek ayda 12 milyon ziyaret alan web sitesini yeniledi ve süratle gelişen teknolojinin imkanlarını müşterilerinin hizmetine sundu.

Türk Telekom, kullanıcı tecrübesini göz önünde bulundurarak sürdürdüğü geliştirme ve altyapı çalışmaları sonucunda web sitesini yeniledi. Yeni arayüzü ve sitede yer alan filtreleme özelliği sayesinde ziyaretçiler, aradıkları eser ve hizmetlere çarçabuk ulaşabilirken, gereksinimlerine uygun kampanya, paket ve tarifelerle ilgili bilgilere daha süratli bir formda erişebiliyor.

Yenilenen web sitesi ile birlikte, akıllı asistan “TiTi” de ziyaretçilerin kullanımına açıldı. Akıllı asistan TiTi web sitesini ziyaret eden kullanıcıların sorularını süratli bir biçimde yanıtlıyor. TiTi, ziyaretçilerin gereksinimine uygun tarife, kampanya ve paketlere süratlice ulaşabilmesinden fatura ile ilgili sorularına kadar çok sayıda hizmet hakkında kullanıcılara 7/24 dayanak veriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu