Haber

Theo Walcott Pendikspor’a gelecek mi? Theo Walcott hangi takımlarda forma giydi?

SporToto, 1. Lig play-off finalinde Bodrumspor’u mağlup ederek Süper Lig’e yükseldi. PendiksporTransferde çok büyük oynuyor. Theo Walcott ‘nin adı Pendikspor’la anılıyor. Peki Theo Walcott Pendikspor’a gelecek mi? Theo Walcott hangi takımlarda forma giydi?

THEO WALCOTT PENDİKSPOR’A GELECEK Mİ?

Süper Lig’in yeni grubu Pendikspor, dünyaca ünlü futbolcu Theo Walcott’un peşinde. İstanbul ekibi, Southampton ile sözleşmesi biten İngiliz futbolcuyu kadrosuna katarak Süper Lig’de kalıcı bir grup kurma yolunda ilk adımlarını atacak. Beinsports’un haberine göre Süper Lig’de kalmak isteyen Pendikspor, Theo Walcott ile güçlü bir takım kurma yolunda ilk adımı atıyor. İstanbul grubu, Southampton ile sözleşmesi biten 34 yaşındaki futbolcuyu renklerine bağlamak istiyor. 11 yıl Arsenal forması giyen Walcott, 2017-2018 sezonunda Everton’a transfer olmuştu. İngiliz futbolcu daha sonra buradan Southampton’a gitti. Walcott geçen sezon Southampton formasıyla 24 resmi maça çıktı ve 2 gol 2 asistle katkıda bulundu.

THEO WALCOTT KİMDİR?

Theo Walcott (d. 16 Mart 1989), İngiliz futbolcu. Şu anda Southampton takımında oynamaktadır. İngiltere milli takımında forma giyen en genç oyuncu unvanına sahip.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu