Yaşam

Mehmet Sevigen: Erdoğan çalışıyor, CHP birbirini yiyor

Bu resmi görüntülemek için lütfen JavaScript’i etkinleştirin

İlker Koç moderatörlüğünde Ensonhaber Gündem Özel YouTube yayınına konuk olan 23. Dönem CHP İzmir Milletvekili Mehmet Sevigen, seçim sonrası muhalefette ve özellikle partisinde yaşananlara ilişkin açıklamalarda bulundu.

“Erdoğan çalışıyor, CHP birbirini yiyor”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Körfez ülkeleriyle ilişkilerini geliştirmesine övgüde bulunan Sevigen, şunları söyledi:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arap ülkelerine milyonlarca lira para getirmek için gidiyor. Onlar ona yalancı ve hain demelerine rağmen sen bu adama daha önce katil dedin. Şimdi bu adam gidiyor. Her şeyi göze alarak Türkiye’ye döviz kazandırmaya çalışıyor.

Biz de birbirimizi yiyoruz. bizim demiyorum. CHP’li olmayanlar CHP üzerinde iktidar kurmaya çalışıyor.

İlker Koç “CHP bu anlayışla yerel seçimlerde büyükşehir kaybeder mi?”Soruya Sevigen’in yanıtı şöyle oldu:

“Kemal Bey’i partiye getirdiğime pişmanım, milletin umudunu aldı”

Kemal Bey giderse kayıp normaldir. Yani eski ve yeni CHP’den ayrılanları bir araya toplayamazsak, yeni bir umut ve programla Kemalizm çizgisine dönmezsek kaybederiz.

Kemal’in açgözlülüğü akıl almaz derecede büyüktür. Politikacı, lider? Aslında Kemal’den bahsetmeye bile değmez. Onu partiye götürdüğüm için çok üzgünüm, halktan özür dilerim. Deniz Baykal’ın talimatıyla getirip kaydını yaptırdım. O koltuğa muzip bir şekilde oturdu. Artık kendini mağdur hissettiğini söylüyor. Sanki ona karşı bir şeyler var. Ya kardeşim sen 13 yıldır buradasın. İnsanların umudunu aldınız.

“Onları Allah korudu, halk seçmedi”

İçişleri Bakanlığı 3 kişiye habersiz mi veriliyor? Ali Babacan’a gider, Ümit Özdağ, Meral Akşener, bakanlığı dağıtır. Bu insanlara nasıl güvenebilirsin, bana komik geliyor.

Türkiye’nin en değerli oylamasında 69 milletvekili tatilde boşa mı gitti? Şimdi Meclis’i toplamaya çalışıyorlar. Timsah gözyaşı döküyorlar.

İyi ki Allah onları korumuş, halk seçmemiş, Millet İttifakı kazanmamış. Ali Babacana’ya, Karamollaoğlu’na, Davutoğlu’na mı teslim edilecek bu ülke?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu