Ekonomi

Manisa TSO Başkanı Mehmet Yılmaz, TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Meclisi asil üyeliğine seçildi.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 79’uncu Genel Kurulu’nda Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyi Asli Üyesi seçildi.

Gümrük ve Turizm İşletmeleri’nin (GTİ) 7 kişilik yönetim kurulu üyesi Önder Mehmet Yılmaz, TOBB’un 79’uncu Genel Kurulu’nda Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyi Asli Üyesi seçildi. Böylece TOBB’da Manisa’yı ve Türkiye’yi Başkan Yılmaz temsil edecek.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Mehmet Yılmaz, Meclis Başkanımız Sayın Ümit Türek, Sayın TOBB Genel Kurul Delegelerimiz ve Sekreterimiz Sayın Ümit Türek. TOBB’un Ankara’da düzenlenen 79. Olağan Genel Kurul Toplantısı’na katılan Orgeneral Sn. ülkemize ve iş dünyamıza hayırlı olsun.Ayrıca Ticaret ve Sanayi Odaları Asli Üyeliğine seçilen Yürütme Konseyi Liderimiz Sayın Mehmet Yılmaz’ı da tebrik eder, Manisa TSO olarak yolumuza devam ederiz. geçmişte olduğu gibi bugün de iş dünyasının güçlü sesi olmak. – MANİSA

camlidere-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu