Haber

Türkücü Mustafa Keser, depremzedeler için moral gecesinde havuza düştü.

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde depremzedelere moral gecesinde sahneye doğru yürüyen Türk şarkıcı Mustafa Keser dengesini kaybederek havuza düştü. Keser, değiştirdikten sonra sahneye çıktı.

Türkiye’yi sarsan Kahramanmaraş depremlerinin ardından Aydın’ın Kuşadası’na getirilen depremzedeler için Kuşadası Gönüllü Genç Esnaf ve İş İnsanları Derneği (KUGEİD) tarafından Türk şarkıcı Mustafa Keser’in katılımıyla Kadınlar Denizi’ndeki otelde moral gecesi düzenlendi. . Yaralılarla bir süre ilgilendikten sonra sahneye yürüyen Keser, ayağının yere sıkışması sonucu dengesini kaybederek otelin havuzuna sırt üstü düştü. Bu sırada bir genç Mustafa Keser’i kurtarmak için suya atladı. Geceye katılanlar tarafından havuzdan çıkarılan Keser, kulise geçip üstünü değiştirdikten sonra tekrar sahneye geldi.

Depremzedelere moral veren türkücü Mustafa Keser, “Allah yardımcınız olsun. Ben Elazığlıyım, ‘orada her şeyini veren yüzsüzdür’ derler. Ne mutlu verene. “Keşke sizinle müziğimizle tanışabilseydim. Umarım yaralarımızı sardıktan sonra tekrar birlikte oluruz.”

Keser ayrıca, “Allah kimseye yaşatmasın. Acınızı biliyoruz, o dönemde Elazığ’da depremler de yaşadık. Bu depremlerden ders alıp işimizi daha iyi yapmamız gerekiyor. Bundan ders çıkarmazsak, Yazık olur bize” diyerek gece boyunca depremzedelerle sohbet etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu