Haber

Türk treyler üreticisi TIRSAN, Euro Truck Simulator 2’ye geliyor

Dijital video oyunu dağıtıcısı Steam, kullanıcıların kütüphanesinde olmazsa olmazlardan biridir. Euro Kamyon Simülatörü 2Gelecek güncellemelerde Türk treyler üreticisi TIRSAN’a ait farklı treylerlerin de oyuna ekleneceği TIRSAN’a bildirildi.

TIRSAN RÖMORK ETS 2’YE GELİYOR

Euro Kamyon Simülatörü2’nin geliştiricisi SCS Software’in Steam üzerinden yaptığı paylaşımla Türkiye’de 45 yıldır faaliyet gösteren treyler üreticisi TIRSAN oyuna eklenecek.

“Kısa bir süre için, ETS2’ye yeni içerik gelme olasılığını ima eden birkaç teaser görmüş olabilirsiniz. Bugün sizinle paylaşmaktan ve duyurmaktan heyecan duyuyoruz…” SCS Software dedi. TIRSAN, Türkiye merkezli ticari kullanım için yüksek kaliteli römorkların lider üreticisidir. Şirket 45 yılı aşkın bir süredir faaliyet göstermektedir ve yenilikçi tasarımları, olağanüstü yapı kalitesi ve üstün müşteri hizmetleri ile güçlü bir prestij kazanmıştır.” söz konusu.

SCS Yazılım, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi:

” Farklı departmanların ihtiyaçlarını karşılamak üzere yarı treyler pazarına en geniş ürün yelpazesini sunan TIRSAN, taşımacılıktan lojistiğe, inşaattan tarıma kadar birçok departmana treyler üretmektedir. Ürünleri, dayanıklılık, verimlilik ve güvenlik özellikleriyle tanınmaktadır, bu da onları işletmeler ve Türkiye için tercih edilen bir seçenek haline getiriyor.O aynı zamanda bir lider.”

oguzlarajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu