Haber

Taner Ölmez ve Barış Telli, Hayatla Barış’ın Çekimleri Öncesinde Bir Araya Geldi

Taner ÖlmezVe Barış İpiŞubat 2024’te seyirciyle buluşması planlanan Hayatla Barış filminin çekimleri öncesi tanıştı.

UMUT DOLU BAŞARI HİKAYESİ

Taner Ölmez’in kendisini oynamasını çok istediğini belirten Telli, Ölmez’in oyunculuğu ve fiziksel benzerliği ile hayat hikayesini seyirciye çok iyi yansıtacağına inandığını söyledi.

Milli sporcudan kanarya kullanımı, topa vurma teknikleri, topla tempo artırma gibi konularda ders alan oyuncu, Telli’ye, “Sen harika bir sporcusun. Bunu yapabilmek benim için bir ayrıcalık. Bu umut verici başarı öyküsünü hayata geçirmek için.”

“AYAKLARIM YOK OLDUĞUNDA KOŞMAYI ÖĞRENDİM”

Barış İpi“Hikayemi yaşarken çekmiş olmak benim için büyük bir şans ve mutluluk. Ne yazık ki hayallerime giden yol ve bu mutluluk o kadar kolay olmadı. Biliyorum ki insan ancak vazgeçtiğinde kaybeder ve bu hiçbir zaman olmadı.” Benim karakterimde kaybetmek yok.Bu yüzden asla pes etmedim.

Kaybıma üzülmek yerine var olanı güçlendirdim. Bu yolculukta aklım pusulam, bastonlarım kanatlarım oldu. Ayaklarım yokken koşmayı, umudum yokken hayatımla barışmayı ve pes etmeden ufka bakmayı öğrendim.

Ve bana eksik olduğumu söyleyenlere dünyayı nasıl sarsabileceğimi gösterdim. Ben Barış ve bu benim başarı hikayem, hayalim” dedi.

Ekin Pandır’ın yönettiği, Koray Yeltekin’in senaryosunu yazdığı Hayatla Barış’ın çekimleri 28 Ağustos’ta İstanbul’da başlayacak.

Filmin gerçeklik algısını pekiştirmek için çekimlerin bir kısmı Barış Telli’nin memleketi olan Kırıkkele’de planlanıyor.

Kaynak: Dergi / Kültür Sanat

haber-menderes.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu