Haber

Ozan Kabak: Avrupa Şampiyonası’na katılma umudumuz devam ediyor

Almanya’nın Hoffenheim takımında forma giyen milli futbolcu Ozan Kabak, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde Ermenistan’a 1-1’lik skorla puan kaybetmelerine rağmen iddialarının devam ettiğini söyledi.

A Milli Futbol Takımı’nın 12 Eylül’de Japonya ile oynayacağı özel maçın hazırlıklarını sürdürdüğü Eskişehir Yeni Stadyum’daki antrenman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Ozan Kabak, 1-1’lik beraberlik nedeniyle morallerinin bozulduğunu söyledi. Ermenistan maçında.

İstedikleri performansı sahaya yansıtamadıklarını anlatan Ozan, “Her şey bitmedi. Hala 3 maçımız var. Bu 3 maçtan da iyi sonuçlar alırsak Avrupa Şampiyonası’na katılacağımızı düşünüyorum.” söz konusu.

Bir gazeteci “Ermenistan maçında oynama şansının olmayışını nasıl değerlendireceksiniz?” diye sordu. Ozan, “Sonuçlara göre konuşmak kolay ama her oyuncu buraya bir beklentiyle geliyor. Ben buraya kendi takımımda oynayarak geldim. Uzun yıllardır düzenli olarak Avrupa’da oynuyorum. Tabii ki antrenörümün görüşüne saygı duyuyorum. Karar onun seçimi. Tabii ki oynamayı hak ettiğimi düşünüyorum. “Formayı giymeyi bekliyordum.” diye yanıt verdi.

Ozan Kabak, Türk seyircisi önünde oynamanın kendilerine moral verdiğini vurguladı.

Japonya ile yapacakları özel maça değinen Ozan, “Japonya çok önemli bir rakip. Artık Japonya’yı yenmemiz gerektiğini düşünüyorum. Tabii ki özel bir maç ama milli takım formasıyla her maç değerli. ve özel. Japonya çok iyi bir takım ve Avrupa’da oynayan oyuncuları var. “Her şampiyonaya ve Dünya Kupası’na katılıyorlar. Bizim için büyük bir sınav olacak. Maçı sabırsızlıkla bekliyoruz.” dedi.

“Sizce dün takımda neyin değişmesi gerekiyordu?” Ozan, soruyu şöyle yanıtladı: “Sonuçlara bakarak konuşmak her zaman çok kolaydır. Siz de iyi bilirsiniz. Teknik direktör bir tercih yaptı ve böyle bir sonuç ortaya çıktı. Belki kazansaydık, işler çok iyi gitseydi belki biz de yapabilirdik.” Başka şeylerden bahsediyordum ama bunu yorumlamak benim işim değil. Her oyuncu elinden gelenin en iyisini yapıyor.” “Hoca da çok iyi niyetli.” o cevapladı.

Maç boyunca statta keyifli bir atmosfer oluştuğunu dile getiren Ozan Kabak, taraftarların desteği ve coşkusuyla galibiyetle sonuçlanamadığı için üzüntüsünü dile getirdi.

geyveajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu