Ekonomi

Kripto piyasasında yükselişe öncülük eden XRP yükselişini sürdürecek mi?

XRP, ABD’li bir yargıcın 13 Temmuz’daki kararının ardından önemli bir fiyat artışı yaşadı.

kararda dalgalanma Labs’ın halka açık borsalarda token satışının menkul kıymetler yasasını ihlal etmediği belirtildi. CoinMarketCap’e göre, XRP’nin piyasa değeri daha sonra 25 milyar dolardan 36 milyar dolara yükseldi ve kripto pazar payı yüzde 2’den yüzde 3,5’e yükseldi.

Bu karar bitcoinDiğer kripto para birimlerini içeren altcoin piyasası için daha geniş etkileri oldu.

Ripple’ın zaferi, altcoin şubesi için biraz rahatlama sağladı. Birçok jeton, daha sıkı düzenlenmiş menkul kıymetler olarak sınıflandırılıp sınıflandırılmayacağını belirlemek için düzenleyici inceleme altındaydı.

XRP’de son durum

Fineqia International’dan Matteo Greco Analistler, bu kararı altcoin şubesi için değerli bir dönüm noktası olarak değerlendirdiler. XRP bir güvenlik olarak kabul edilmediğinden, diğer birçok dijital varlığın bu biçimde sınıflandırılmasının pek olası olmadığına inanıyorlar.

CoinGecko tarafından bildirildiği üzere, kararın ardından genel altcoin piyasa değeri 636,38 milyar dolardan 665,2 milyar dolara yükseldi. Ayrıca SEC tarafından potansiyel güvenlik amaçlı kripto paraların fiyatlarını takip eden Cryptoquant endeksi yüzde 11 arttı.

Ancak, mevcut piyasa koşulları olası bir boğa piyasasına işaret etmeyebilir. Bunun temel nedeni ise son 30 gün içinde ilk kez kısa süreliğine 29.000 doların altına düşmesi. bitcoinKripto fiyatlarındaki son düşüş.

Piyasa değeri yüzde 1,76 düşüşle 1,17 trilyon dolara düşen tüm kripto piyasası tehlikede.

XRP de değerdeki payını kaybetti. Ancak geçen hafta yüzde 7,22 ve son 24 saatte yüzde 5 yükselerek 0,6875 dolar seviyesine yükseldi.

Bu makale ilk olarak Kripto Para Haberlerinde yayınlanmıştır.

nizipajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu