Haber

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, İzmir Kulüpleriyle Bir Araya Geldi

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, 2023-2024 dönemi öncesi profesyonel futbol liglerinde ve İZVAK Yönetim Kurulu’nda İzmir kulüplerinin lider ve yöneticileriyle bir araya geldi.

Dostluk ve centilmenlik temasıyla gerçekleştirilen Tepede Gençler ve Beyler, Spor İl Müdürü Murat Eskici, İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) Lideri Ali Erten, TFF Ege Bölge Temsilcisi Sevgi Özdemir, İZVAK Başkan Yardımcısı Fatih Tanfer, Göztepe Sportif Müdürü Ali Dönmez, Altay Lideri Ayhan Dündar, Altınordu Lideri Seyit Mehmet Özkan, Bucaspor1928 Başkan Yardımcısı Kenan Tiyanşan, Menemen FK Lideri Alım Tokul, Karşıyaka Lideri Turgay Büyükkarcı, Viven Bornova FK Lideri Hüseyin OK, Aliağaspor FK Lideri Kamil Önal ve Bergama Belediyespor Lideri Ahmet Çoruhlu katıldı. Dostluk toplantısında kulüp liderleri tek tek konuşarak kulüpleri, amaçları ve ihtiyaçları hakkında bilgi verdiler.

İZVAK Lideri Erten: “Sahada rakip, saha dışında arkadaşız”

Takımlarımız arasında var olan dostluk ve dayanışmanın gelişmesi adına buluşmanın değerine vurgu yapan İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) Başkanı Ali Erten; “İzmirimiz, dokuz takımıyla Türkiye profesyonel futbol liglerinde İstanbul’dan sonra en fazla temsilci sayısına sahip ilimizdir. İzmir’imizi hep birlikte başarıyla temsil etmektedirler. İl olarak örnek bir iş birliği ve dayanışma içindeyiz. Spor anlamında sahada rakip, saha dışında Ebedi dost ve kardeş.Sayın Valimizin himayelerinde gerçekleştirilen dostluk toplantısında bir kez daha bir araya gelip bunu teyit etme fırsatı bulduk.Bu fırsatı bize veren Sayın Valimize canı gönülden teşekkür ediyoruz. ve bu ortamı yaratmamıza yardımcı oluyor.”

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger: “Yeni dönemde tüm kulüplere başarılar diliyorum”

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger yaptığı konuşmada, “Bugün kulüp liderlerimizin burada sohbet ediyor olması başlı başına takdire şayan. İzmir’e, futbola, sportmenliğe yakışan da bu. Sezon açılıyor. Profesyonelliğe yükselen yeni takımlarımız var. Lig.Tüm kulüplere başarılar dilerim.İZVAK Başkanımızın da dediği gibi profesyonel liglerde sayı olarak ikinciyiz.Nice olarak İzmirimiz kendine yakışır bir yere geldi.Gelişmeye devam etmeliyiz. Bunun için herkes üzerine düşeni yapacaktır.Emeğinize emeğinize sağlık..Hep birlikte daha iyi yerlere geleceğiz.İlimizin spor ve futbol tarihinde büyük başarılar var.Çok önemli kulüplerimiz var.Geleceğiz. Bu başarılara hep birlikte yenilerini ekleyin.Spor ve hele futbol sadece futboldan ibaret değildir.Kendini aşan bir yanı vardır.Gençlerimizi sporla sığdırabiliriz.Halkımızı iyiye,doğruya,sevgiye yöneltmeliyiz. vatanın ve milletin namusunu, onları kötü huylardan uzak tutmalıyız. Bu nedenle çalışmalarınız çok değerlidir. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Dostluğunuz daim olsun. Keyifli ve başarılı bir dönem diliyorum” dedi.

keciborluhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu