Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli’de 232 tesisin açılışını yapacak

Denizli’de düzenlenecek toplu açılış törenine katılacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplam 232 tesisin açılışını yapacak. Yeni yatırım bedeli yaklaşık 18 milyar lira olan 232 tesisin açılışına tüm vatandaşların davet edildiği belirtildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın bir dizi program ve toplu açılış töreni için Denizli’de olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, düzenlenecek toplu açılış töreninde vatandaşlara seslenecek ve kente kazandırılan toplam 232 tesisin açılışını yapacak. Denizli’de Bakanlıklar, Denizli Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri tarafından hayata geçirilen 232 tesis, “Honaz Tüneli ve Çevre Yolu” ile “Denizli” için 17 milyar 878 milyon 435 bin 143 TL yeni yatırım maliyeti olduğu belirtilirken İçme Suyu Arıtma Tesisi” şehre kazandırılan ‘ilk’lerdir. tarihe geçecektir. 2 bin 600 metre uzunluğundaki Honaz Tüneli ve Akbaş Barajı sonrası kent merkezinin 50 yıllık içme suyu ihtiyacını karşılamak için yapılan Denizli İçme Suyu Arıtma Tesisi’nin yanı sıra altyapıdan üst yapıya, sosyal tesislere vb. SporDenizli merkez ve 19 ilçede 232 tesisin toplu açılış kurdelesi kesilecek.

Delhi yine kazanacak

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katıldığı halkın açılış töreniyle Denizli’nin yeniden kazanacağını söyledi. Erdoğan’ın Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımlarıyla toplam 232 tesisin açılışını yapacağını kaydeden Önder Zolan, açılış şölenine tüm hemşehrilerini davet ederek, “Yapılan milyarlarca liralık yatırımın açılışını Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan yapacak. Güzel şehrimizde vatandaşlarımızı bekliyorum” dedi. – DENİZLİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu