Haber

Akşener’den dikkat çeken çıkış: Jet hızıyla beni o masaya ikna eden Mansur Yavaş oldu

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığına karşı çıktığı için 6’ncı Masa’dan ayrılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, siyaset sahnesinde hareketli günlerin yaşanmasına neden oldu. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun veya ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın aday olmasını isteyen Akşener, bu iki ismin kendisini ziyaret edip başkan yardımcısı adayı olmasıyla ikna oldu.

“YAVAŞ VE İMAMOĞLU’NUN SİSTEM İÇİNDE OLMASINI İSTEDİM”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte Sinop İskele Meydanı’nda vatandaşlara seslendi. Masaya dönüşüyle ​​ilgili konuşan Akşener, “Biliyorsunuz. Mansur Yavaş Bey’in de İmamoğlu Bey’in de bu sistemde olmasını kesinlikle istiyordum. Masada böyle bir sıkıntı vardı. Sonra Mansur Bey de Ekrem İmamoğlu da geldi. Benim bir talebim olmadığı anlaşılınca ikisini de etkin ve yetkili başkan yardımcısı olarak atadık ve müştereken imzaladık.” söz konusu.

“KİMİ İKNA EDERSE JET HIZI YAVAŞ OLDU”

Kendisini masaya dönmeye ikna eden ismi anlatan Akşener, “Şimdi bir televizyonun başına geçtim. Arkadaşımız ‘Sen o masaya nasıl oturdun? Dış güçler oturttu’ diyorlar” dedi. ‘Mansur Yavaş beni o masaya jet hızıyla ikna etti. Ankaralı, Beypazarı doğumlu’ dedim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu