Haber

Adana Demirspor-Fenerbahçe maçını izleyen Rıdvan Dilmen, şampiyonluk adayını canlı yayında açıkladı.

Fenerbahce Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, deplasmanda Adana Demirspor ile 0-0 berabere kaldıkları maçı TV8.5 ekranlarında değerlendirdi. Dilmen, maçın ilk yarısına bakıldığında şampiyonluğun en büyük adayının Fenerbahçe olduğunu söyledi.

“ŞAMPİYONLUĞUN EN BÜYÜK ADADI”

Rıdvan Dilmen değerlendirmesinde, “Szymanski sahada değildi, Zajc her geçen dakika kaybolmaya başladı. Sürpriz faktör Crespo’ydu. Ferdi çok iyi oynadı. İlk yarıda Fenerbahçe’yi izlediğimde bunun en iyisi olduğunu söyledim” dedi. Şampiyonluğun en büyük adayı.” İfadelerini kullandı.

Rıdvan Dilmen’in açıklamaları şöyle:

“TADİC DE ROTASYONDA OLMALI”

Bu takıma baktığımızda Adana’dan bir puan başarıdır. Tüm bu eksikliklere rağmen bu puan kabul edilebilir. Ertaç çok iyi bir kaleci. Aslında Ertaç bu ligde şampiyonluğu bile belirleyen bir kalecidir. Sezon başından beri F.Bahçe, Fred dahil her zaman bir defans oyuncusunu rotasyona dahil etmek zorunda kaldı ve bugün son dakikalarda kötü performans sergileyen Tadic’in de rotasyona dahil edilmesi gerekiyor.

“FENERBAHÇE TARAFTARLARININ KÖTÜ OLMASINA GEREK YOK”

Perşembe gecesi saat 1’de sona eren karşılamanın ardından F.Bahçe fiziken biraz yoruldu. Bu durum hem Galatasaray hem de F.Bahçe için normaldir. Fenerbahce taraftarının umutsuzluğa kapılmasına gerek yok, performans düşüşleri oldukça normal. Galatasaray’ın sürpriz mağlubiyeti, ilk yarıda F.Bahçe’nin bu kadar öne geçmesinin nedeni oldu.

“HİÇ GÜZEL BİR ŞEY DEĞİL”

İsmail Kartal’ın ve oyuncuların maça bakış açısı çok yerindeydi. Bu kadar eksik varken kaybedilen 3 puan ve alınan tek puan var. Sezon başında aslında Adana Demirspor maçlarına 4 puan yazıyorsunuz, 6 ise tamam, bu 1 puan üzülecek bir şey değil. Dzeko ve Tadiç ayrılırken şikayet ettiler, bu pek de iyi bir şey değil.

“FENEBRAHÇE’DE ÇOK MİLLİ TAKIM OYUNCULARI VAR”

İkinci yarı için iyi bir sonuç ama ilk yarı için aynı şeyi söyleyemem. F.Bahçe ilk yarıda harika oynadı. F.Bahçe’nin oyuncuları ve teknik direktörü İsmail Kartal bu maçı kesinlikle 3 puan için oynadı. F.Bahçe’de çok sayıda milli takım oyuncusu var. Her ne kadar milli takım normalde dinlense de Fenerbahce’de durum böyle olmayabilir.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu